Jocurijocuri gratuiteŞtiriXbox Game Pass

Xbox Game Pass: O Nouă Serie de Jocuri Îmbogățește Catalogul la Finalul Lunii Februarie 2024

Microsoft a anunțat recent adăugarea unei noi serii de jocuri în catalogul Xbox Game Pass pentru sfârșitul lunii februarie 2024, printre care se numără și câteva titluri de neratat. Unul dintre cele mai așteptate jocuri este „Tales of Arise” de la Bandai Namco Entertainment, considerat unul dintre cele mai bune jocuri ale anului 2021. Acest RPG impresionant este ultimul capitol din seria Tales și prezintă povestea a doi personaje din lumi diferite, unite pentru a lupta împotriva unui imperiu tiranic.

Lista completă a jocurilor noi în Xbox Game Pass la sfârșitul lunii februarie 2024

Microsoft a anunțat adăugarea unei noi serii de jocuri în serviciul Xbox Game Pass pentru sfârșitul lunii februarie 2024, extinzând astfel catalogul deja impresionant. Iată lista completă a jocurilor care vor fi disponibile:

  • Return to Grace (Cloud, Console și PC) – Disponibil din 20 februarie
  • Tales of Arise (Cloud, Console și PC) – Disponibil din 20 februarie
  • Bluey: The Videogame (Cloud, Console și PC) – Disponibil din 22 februarie
  • Maneater (Cloud, Console și PC) – Disponibil din 27 februarie
  • Madden NFL 24 (Cloud) EA Play – Disponibil din 27 februarie
  • Indivisible (Cloud, Console și PC) – Disponibil din 28 februarie
  • Space Engineers (Cloud, Console și PC) – Disponibil din 29 februarie
  • Warhammer 40,000: Boltgun (Cloud, Console și PC) – Anunțat pentru 5 martie

Pe lângă „Tales of Arise”, lista de noi adăugiri include și „Return to Grace”, „Bluey: The Videogame”, „Maneater”, „Madden NFL 24” prin EA Play, „Indivisible”, „Space Engineers”, și „Warhammer 40,000: Boltgun”, acesta din urmă urmând să fie disponibil în martie 2024. Aceste jocuri vor fi accesibile pe console, PC și cloud, oferind o varietate largă de opțiuni pentru abonații Game Pass.

Xbox Game Pass

„Bluey: The Videogame” se bazează pe populara emisiune TV pentru copii și oferă o aventură interactivă pentru întreaga familie, în timp ce „Maneater” este un joc amuzant și sângeros în care jucătorii preiau controlul unui rechin. „Madden NFL 24” adaugă suportul pentru cloud la Game Pass, iar „Indivisible” revine în catalog după ce a fost retras în ianuarie 2021, oferind o combinație unică de platformă, explorare și luptă.

Pe lângă aceste adăugiri, Xbox Game Pass va pierde și câteva jocuri în februarie, inclusiv „Soul Hackers 2” și „Madden NFL 22”, subliniind ciclul continuu de reînnoire al catalogului Game Pass.

Aceste noi titluri subliniază angajamentul Microsoft de a oferi o gamă variată și atractivă de jocuri pentru abonații Xbox Game Pass, consolidând astfel poziția serviciului ca o opțiune valoroasă pentru jucători. Cu adăugiri regulate și diverse, Game Pass continuă să fie o destinație de top pentru cei care caută să exploreze noi aventuri de gaming fără a cumpăra fiecare joc individual.

Această postare a fost preluată de pe acest site

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button