champions leagueDiverseJocuriplaystationsonyuefa

VIDEO: Iată noul clip PlayStation x UEFA Champions League. Nu lipsesc vedetele din jocurile Sony

UEFA și Sony Interactive Entertainment își continuă parteneriatul ce durează deja de peste un sfert de secol, PlayStation fiind unul dintre principalii sponsorii ai celei mai prestigioase competiții fotbalistice la nivel de echipe de club: UEFA Champions League. De altfel, de curând, PlayStation a devenit partener oficial al UEFA și pentru competițiile de fotbal feminine, precum UEFA Women’s Champions League și turneul final UEFA Women’s EURO 2025.

În aceste condiții, nu este de mirare că PlayStation a lansat un nou clip publicitar dedicat meciurilor din UEFA Champions League, în care regăsim personaje importante din jocurile companiei, precum Joel și Ellie din The Last of Us, Kratos și Atreus din God of War, Peter Parker și Miles Morales din Marvel’s Spider-Man și simpaticul Astrobot din seria cu același nume. Clipul este difuzat și de televiziunile din România cu ocazia meciurilor din Champions League.

Mai mult, PlayStation 5 a primit acum titulatura de “consolă de jocuri oficială a competiției UEFA Champions League”.

Sursa: PlayStation YouTube

The post VIDEO: Iată noul clip PlayStation x UEFA Champions League. Nu lipsesc vedetele din jocurile Sony appeared first on Go4Games.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button