Diverse

Organizarea majoratului: 7 Sfaturi pentru o petrecere reușită

– Publicitate –

Petrecerea de 18 ani este un moment unic și special pentru orice tânăr care așteaptă cu nerăbdare să guste puțin din viața de adult. Vorbim despre o ocazie unică de a sărbători în mare stil trecerea către o nouă etapă. Totuși, organizarea majoratului poate fi o provocare. Trebui să ai în vedere multe detalii, trebuie să planifici din timp și să te asiguri că invitații vor fi plăcut surprinși. De la locație și muzică până la invitații, meniuri speciale și surprize, fiecare element contribuie la crearea tabloului perfect de majorat. Pare complicat? Iată 7 sfaturi pentru o petrecere reușită.

Alege locația potrivită

Locația trebuie aleasă în funcție de numărul persoanelor care vor fi prezente la eveniment. Pentru început, se creionează o listă, care va suferi modificări, în funcție de programul celor apropiați. Totuși, conform acestor aproximări, se poate lua o decizie finală. Pentru majoratele fastuoase, tinerii pot opta pentru săli de evenimente ori locații special amenajate în mijlocul naturii. Alte variante, pentru evenimentele mici și mijlocii, pot fi: o mansardă elegantă în spațiu liber, o cabană la munte, un penthouse cu piscină și alte facilități. Se ține cont de spațiu pentru dans și voie bună. În orice caz, sărbătoritul trebuie să facă o rezervare din timp. Astfel de locații se închiriază rapid.

Alege un dress-code interesant

Petrecerile all white, petrecerile hawaiene, petrecerile cu trimitere către peliculele preferate sau către alte ecranizări inedite pot fi mult mai interesante. Tinerii sunt atrași de tot ceea ce înseamnă nou, ieșit din tiparele cotidianului. Tematica poate oferi sugestii inedite pentru codul vestimentar.

Creează și trimite invitațiile online

Invitațiile pentru petrecere se pot realiza acum foarte ușor. Există platforme dedicate, care permit editarea, trimiterea, dar și gestionarea invitațiilor doar în mediul online. La acest capitol, este important de menționat și faptul că invitația trebuie să cuprindă toate informațiile importante, precum: dată și oră, locație, data limită pentru confirmare, dress-code (atunci când este cazul) etc. Găsești numeroase modele de invitații pentru majorat pe SaveTheDate.eu. Le personalizezi după bunul plac, le trimiți prin intermediul unui link și ai acces nelimitat într-o platformă dedicată evenimentului tău.

Adaptează meniul la gusturile invitaților

Meniul pentru majorat trebuie să fie unul diversificat. În acest fel, invitații pot avea de unde alege, bucurându-se de toate elementele unei petreceri reușite. Meniul trebuie să conțină preparate culinare, băuturi, cafea, gustări dulci și un tort pe măsura evenimentului. Totuși, există persoane care au anumite preferințe alimentare. Se întâmplă mai rar în rândul tinerilor, dar se recomandă ca sărbătoritul să acorde o atenție deosebită și celor care au anumite intoleranțe, celor care, din anumite motive, nu consumă carne sau un anumit tip de carne etc. Vestea și mai bună este că această adaptare a meniurilor se poate realiza direct din platforma dedicată majoratului, cea în care se realizează, de regulă, invitații online pentru evenimente.

Alege muzica potrivită stilului vostru comun

De cele mai multe ori, la petrecerea de majorat sunt invitați colegii și prietenii apropiați. Astfel, va fi destul de ușor ca sărbătoritul să aleagă un Dj sau un band care să satisfacă toate preferințele muzicale. În cercurile de prieteni se obișnuiește să se asculte același stil muzical. În orice caz, este indicat să se opteze pentru o echipă care își poate adapta programul.

Planifică în avans

Există persoane care au suficientă energie de a rezolva totul în doar câteva zile, totuși pentru a evita problemele, se recomandă ca evenimentele de orice fel să fie planificate în avans. E mult mai ușor să gestionezi toate resursele atunci când nu te stresează acele ceasului de la mână.

Surprize pentru invitați

Pentru ca toată lumea să se simtă bine, se poate planifica și o surpriză pentru invitați. Vorbim de această dată despre un detaliu pe care sărbătoritul îl poate omite atunci când realizează invitația. Un artist în vogă, o trupă de dans, un număr de stand-up, un joc interesant sau o provocare virală pe internet sunt doar câteva dintre ideile apreciate de tinerii din întreaga lume.

Așadar, organizarea majoratului poate fi o provocare doar pentru cei care nu își planifică totul în timp util.

Această postare a fost preluată de pe acest site

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button