Uncategorized

Opera a anunțat lansarea noului său browser Opera One

Opera se reinventează

Opera a anunțat lansarea noului său browser Opera One, care va înlocui browserul desktop actual al companiei la sfârșitul acestui an. Opera One aduce multe modificări, inclusiv o interfață actualizată, integrarea cu chatbot-uri AI și funcții de gestionare a file-urilor.

Opera a anunțat lansarea noului său browser Opera, care va înlocui browserul desktop actual al companiei până la sfârșitul anului.
Opera One include mai multe modificări, dintre care cea mai semnificativă este o interfață actualizată și integrarea cu chatbot-uri AI.

Opera One are o interfață modernă, care este mai plăcută ochiului, cu forme rotunjite pentru elementele UI, cum ar fi tab-urile, bara de adrese și bara laterală. Cu toate acestea, noul browser nu este o revizuire completă, deoarece multe dintre elementele UI, în special designul și aspectul meniului, sunt identice cu versiunea actuală a browserului.

Opera susține că Opera One este primul browser major care folosește software bazat pe Chromium pentru a implementa un compozitor cu mai multe fire. Acest lucru îmbunătățește performanța animațiilor UI, noul browser având destul de multe.

A doua nouă opțiune a lui Opera One se numește Tab Islands. Aceasta este o funcție din alte browsere care facilitează gestionarea tab-urilor. Aceste grupuri pot fi deschise sau rulate pentru a salva spațiu și pentru a categorisi site-urile deschise. Insulele de file pot fi setate pentru a crea grupuri automate oricând deschideți un link din site-ul curent într-o filă nouă sau pot fi create manual prin tragerea tab-urilor. Grupurile pot fi salvate sau închise împreună.

În plus, Opera a încorporat ChatGPT și ChatSonic în funcția sa de bară laterală, care vă permite să deschideți ambele servicii într-o fereastră mică din lateral. De asemenea, este încorporată și funcția de prompturi AI care sugerează să scurtați articolul, să evidențiați punctul, să creați un tweet, să creați un meme sau un concept despre conținutul paginii curente folosind unul dintre serviciile menționate mai sus și aceste opțiuni se schimbă în funcție de pagină.

În afară de asta, forma actuală a Opera One nu este semnificativ diferită de browserul Opera existent. Browserul se află în prezent într-o versiune „acces timpuriu”, acesta va înlocui standardul actual Opera pentru Windows, macOS și Linux în cursul acestui an.

Opera One pare un upgrade interesant și util, care va îmbunătăți experiența de navigare pe internet. Cu un design modern și funcții noi de management al tab-urilor și integrare AI, Opera One este cu siguranță un browser de care merită să ții cont.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button