MotorolaŞtiriTech&IT

Motorola edge 50 Pro, edge 50 Ultra și edge 50 fusion, anunțate pentru piețele globale

Motorola edge 50 ultra, Motorola edge 50 pro și Motorola edge 50 fusion completează familia de telefoane premium de la Motorola, livrând performanțe competitive la prețuri atractive.

Motorola edge 50 Pro schimbă puțin rețeta față de predecesorul edge 50 Pro, în sensul că nu mai folosește un procesor flagship precum Snapdragon 8 Gen2, ci soluția Snapdragon 7 Gen3 (4nm) de gamă mid-range. De altfel, Motorola explică noua filosofie drept una cu accent pe aspectele care contează cu adevărat, producătorul acordând mai multă atenție capabilităților foto și inovațiilor bazate pe inteligență artificială. Tot la capitolul priorități avem și colaborarea cu Pantone, noile telefoane Motorola fiind primele de pe piață oferite cu ecran și camerei foto validate de Pantone.

motorola edge 50 pro

Un alt atu pentru seria edge 50 Pro este și noul limbaj de design bazat pe facilitatea unei ergonomii cât mai bune și încântarea privirii cu texturi și forme curbate interesante, plăcute la atingere. De exemplu, întâlnim finisaje din lemn veritabil, din polimer perlat realizat manual în Italia, dar și piele vegană. Telefoanele sunt disponibile în cele mai noi culori aflate în tendințe și au protecție IP68 la scufundarea sub apă.

Moto AI

Cu ocazia acestei serii de telefoane Motorola introduce și moto ai, noi funcții plasate pe inteligență artificială generativă. Capabilitățile moto ai sunt prezente în toate aspectele telefoanelor, de la camera foto la o aplicație generativă care oferă suport pentru stabilirea temei dispozitivului, la navigare și căutare.

Setată drept aplicație nativă pentru funcția Galerie, aplicația Google Photos va oferi bb prin intermediul Google funcții avansate de editare foto pe telefoanele Motorola: Magic Editor, Magic Eraser, Photo Unblur și multe altele.

Motorola edge 50 Pro și Ultra

Edge 50 Pro nu renunță la principala trăsătură distinctivă a seriei motorola edge, oferind un ecran P-OLED de 6.7 inch, cu margini curbate și rată de refresh la 144Hz. Lipsește nici cititorul de amprente integrat sub ecran. Configurația lansată oficial în România este cea de top cu 12 GB RAM și 512 GB memorie internă.

motorola edge 50 pro

Beneficiind direct de bugetul mărit, obținut prin renunțarea la chipsetul high-end, aranjamentul foto are ca element central o cameră principală de 50MP, cu lentile f/1.4, stabilizare optică și senzor de 1/1.55″ cu pixeli mari de 1.0µm pentru maximizarea sensibilității la lumină. Mai găsim o cameră telephoto cu 10MP și pixeli de 1.0µm, oferind zoom optic 3X. Camera ultrawide este un model de 13MP cu pixeli de 1.12µm.

Motorola edge 50 Ultra se diferențiază prin folosirea unei camere principale cu senzor de 1/1.3″ și pixeli 1.2µm, îmbunătățind suplimentar calitatea pozelor obținute în condiții de lumină slabă. Există și o cameră periscope de 64MP, aceasta oferind zoom optic 3X și stabilizare optică. Camera ultrawide este un model de 50MPMP cu pixeli de 0.64µm.

O altă diferență majoră este folosirea chipsetului Snapdragon 8s Gen 3 (4 nm), cu performanțe superioare De asemenea, stocarea interna trece de la format UFS 2.2 la UFS 4.0, îmbunătățind vitezele de transfer.

Motorola Edge 50 fusion, cel mai accesibil din noua serie edge, se diferențiază în principal prin folosirea unui ecran FHD+ în loc de WQHD+ și aranjamentul foto mai puțin ambițios, care renunță la camera telephoto/periscope. Capacitatea acumulatorului crește de la 4500mAh la 5000mAh, dar puterea de încărcare rapidă scade de la 125W la 68W (încarcă la 50% in 15 min).

Motorola edge 50 pro este la partenerii Motorola din România: Altex & Media Galaxy, Digi, eMAG, Flanco, Orange,Telekom și Vodafone. Varianta de 12/512GB vine la un preț recomandat de moto buds+ cu TVA inclus.

Motorola edge 50 fusion va fi disponibil din luna mai la eMAG. Varianta 12/512GB are un preț recomandat de 1799 lei TVA inclus.

Iar modelul edge 50 ultra, varianta 16GB/ 1TB va fi disponibil de la începutul lunii iunie la prețul recomandat de 3999 lei TVA inclus.

moto buds+De asemenea, Motorola anunțat și noua familie moto buds, care include moto buds+ cu sound by Bose.

Căștile Moto buds + vor fi disponibile în România începând din luna aprilie, la partenerii Motorola, la prețul recomandat de 699 lei.

Moto buds vor fi disponibile din luna mai la prețul recomandat de 299 lei.

Această postare a fost preluată de pe acest site

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button