SamsungŞtiriTech&IT

Galaxy Z Flip 6 va avea un cover-screen aproape la mărimea ecranului iPhone 5

image

Luat pe nepregătite de competiție, Samsung este determinat să recupereze decalajul la partea de design, pregătind Galaxy Z Flip 6 cu un cover-screen neașteptat de spațios.

Potrivit informațiilor furnizate de Ross Young, un Apple insider cu reputație dovedită în timp, diagonala ecranului modelat în jurul camerei foto este comparabilă ecranului principal oferit pe telefoane iPhone 5 de acum 11 ani. Aparent, și modelul Galaxy Z Fold 6 va primi îmbunătățiri, cover-screen-ul său ajungând la dimensiunea ecranului principal oferit pe un smartphone convențional ceva mai compact.

La o diagonală de 3.9 inch, ecranul oferit pe Galaxy Flip 6 va fi cel mai mare cover-screen întâlnit până acum pe un flip-phone, surclasând până și rivalul Motorola Razr Plus cu al său ecran de 3.6 inch. Același Ross Young susține că știe și care sunt diagonalele exacte pentru bun ecranele Galaxy Fold 6 și Flip 6, incluzând aceste informații într-un raport nepublic adresat partenerilor săi.

Pornind de la zvonuri mai vechi, putem spune cu oarecare certitudine că Galaxy Z Fold 6 schimbă rata de aspect pentru ambele ecrane, răspunzând astfel unei critici mai vechi a utilizatorilor care criticau ecranul principal inadecvat pentru vizionarea de clipuri și filme cu format wide.

Lățind puțin carcasa telefonului, Samsung poate că sacrifică ceva la partea de ergonomie, dar câștigă masiv din punct de vedere al utilității practice. Mai puțin îngust decât la modelul anterior, noul cover-screen va putea servi ca ecran principal în majoritatea timpului, utilizatorii accesând ecranul pliabil doar atunci când au cu adevărat nevoie, sau dacă sunt întrunite condițiile pentru folosire confortabilă. Cu siguranță, extensia primită pe orizontală nu va duce la eliminarea benzilor negre în timpul vizionării de filme, dar măcar acestea nu vor mai umple jumătate din suprafața utilă a ecranului. Alternativ, clipurile pe care alegi să le urmărești pe cover-screen vor arăta mult mai bine cu imaginea nedecupată de o parte și de alta.

Nu în ultimul rând, un Galaxy Z Fold 6 cu carcasă mai lată va avea spațiu și pentru acumulatori de capacitate mărită, cu beneficii directe asupra autonomiei.

Tot pe surse aflăm și câteva specificații Galaxy Z Flip 6 esențiale, următorul flip-phone fiind așteptat cu camera principală de 50MP, Samsung renunțând la senzorul de 12MP folosit cu modelul anterior.

Această postare a fost preluată de pe acest site

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button